joi, 27 februarie 2014

Adio dar raman cu tine...

 Partidul liberal a iesit ieri de la guvernare printr-un vot apropiat de unanimitate iar celor cu functii in cadrul aliantei li s-a cerut sa renunte la functii, ceea ce acestia au si facut, cu putine exceptii. Li s-a dat liberalilor din teritoriu posibilitatea de a-si alege singuri aliatii, ceea ce a facut ca alianta sa se mentina la nivel local in aproape jumatate din tara. Nu am inteles de ce nu s-a mentinut alianta si la nivel national, cuvant aflat, dar uitat din denumirea partidului liberal…Seful liberalilor a cerut dupa cum am aratat si demisia primului ministru omitand faptul ca argumentul adus este valabil si pentru functia sa de sef la Senat.
 Antonescu a obosit si nu mai are forta pentru prezidentiale. Si apoi daca n-ai putut media intr-o alianta la guvernare cu o majoritate de saptezeci la suta cum ai putea media ca(un altfel de) presedinte? Il vad cel mult la o intregire de familie in PE. Si de fapt a avut deja doua mandate care l-au solicitat f. mult(asa se intampla cand esti impins in fata de interese de partid si nu de propriile convingeri); primul mandat(constitutional!) ca presedinte interimar timp de o luna si al doilea de inca patruzeci de zile prin hotararea Curtii, timp in care s-au renumarat voturile de la referendum(voturi care desi au fost renumarate totusi in final dupa cum se stie nu au fost luate in calcul…) 

2 comentarii:

  1. Era deja obosit cind a ajuns la conducerea partidului!Poate e mai bine asa,cine nu are singe in instalatii sa plece ,insa trebuie sa o faca onest, nu cu injurii si alte mizerii.Ce vina avem noi romanii ca lor nu le ajung ciolanele?!Personal cred ca a incasat un sut in dos,dar fara vreo alta perspectiva.De' cine isi face cu mina lui ....nici cel rau nu-l mai ajuta.Pe curind!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gestul liberalilor mi-a produs o dezamagire comparabila doar cu realegerea presedintelui-jucator... Va doresc o primavara frumoasa si(daca se poate) linistita... Tocmai am revenit dupa o calatorie virtuala prin Crimeea si in mod inevitabil prin ...pustia din jurul Capitalei, usor contaminata cu idei din pusta maghiara...

    RăspundețiȘtergere